Kippenvel


Wikipedia omschrijft kippenvel als volgt: kippenvel, ook wel horripilatie of spasmodermie genoemd, is het fenomeen waarbij de haren op de huid rechtop gaan staan.

Niet alleen van muziek krijg ik kippenvel, maar ook van TV-programma's zoals:

So you think can dance finale 2010:


 Marley and me, een film met Jennifer Aniston en Owen Wilson:de auditie van Iris Kroes, die aan The Voice of Holland meedoet.


Reacties

Roos zei…
De laatste, daar kreeg ik kippenvel van. Wat een volle stem en magnefiek harpspel.
Kati zei…
Ja er zijn veel dingen waar ik kippenvel van krijg! Vanmorgen nog toen ik mijn blog plaatste van de stem van Edith Piaf! pff
Antoinette zei…
Kippenvel..mooi woord he. Ik krijg het van van alles en nog wat, maar wat jou voorbeelden betreft, oei, die harp, dat is wel heel prachtig gespeeld en gezongen!
aspergeradd zei…
Geen kippenvel, maar vind het wel bijzonder knap hoe ze bij je eerste filmpje zonder ritme en alleen op de melodie dansen!

Marley and me, geweldige film! Geloof dat ik daar idd wat kippenvel ervaren heb :)

Iris Kroes heb ik gemist op TV, maar wat doet zij het geweldig zeg! Ik had een enkel kippenvel momentje. Het viel mij op dat dit op een moment was dat zij behoorlijk hoog zong. Niet zo gek, ik heb muzikanten er wel eens over gehoord dat hoge tonen juist een bepaald gevoel opwekken bij mensen. Let er maar eens op :)

Populaire berichten